De nieuwste Super Bowl trailers

De Super Bowl is een van de grootste sportevenementen ter wereld, maar het draait daarbij niet alleen om de American Football wedstrijd. Rondom de wedstrijd is bijvoorbeeld de halftime show een grote gebeurtenis. Maar voor, tijdens en na de wedstrijd zijn ook de duurste reclames van het jaar te zien. En hiertussen bevinden zich altijd de nieuwste Super Bowl trailers voor komende films en series. 

In een raar jaar voor de filmindustrie is het nog maar de vraag of de geplande films ook daadwerkelijk dit jaar uit kunnen komen door de corona pandemie. Maar streamingdiensten en productiebedrijven gaan gewoon door en produceren nog steeds veel films en series waarvan er heel wat worden aangekondigd met een trailer tijdens een van de meest bekeken televisie-evenementen ter wereld: de Super Bowl. Hieronder staan alle Super Bowl trailers op een rijtje. Naar welke film of serie kijk jij het meest uit?

The Falcon And The Winter Soldier

Fase 4 binnen de Marvel Cinematic Universe is afgelopen weken op Disney+ afgetrapt door de nieuwe Marvel serie Wandavision. In The Falcon and The Winter Soldier zijn Anthony Mackie en Sebastian Stan te zien als de hoofdpersonen. Na de dood van Steve Rogers als Captain America in Avengers: Infinity War (2018) ontstaat er een nieuwe werkrelaties tussen Falcon en de Winter Soldier.

Vanaf 19 maart 2021 verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering op Disney+.

Fast & Furious 9 (F9)

Dit is de 9e installatie uit de Fast & Furious franchise. Vol met actie en auto’s zijn onder andere Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez en Charlize Theron te zien in deze film.

Vanaf 27 mei in de bioscoop. 

Old

Regisseur en schrijver M. Night Shyamalan staat bekend om zijn bizarre, maar realistisch gebrachte horror- en sciencefictionscènes. In Old gaat een familie op stap naar het strand waar vervolgens onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden.

Vanaf 22 juli 2021 in de bioscoop.

Nobody

Een donkere komedie waarin een overval ervoor zorgt dat een gewelddadig instinct van een onschuldige vader op gang wordt gebracht. Met Bob Odenkirk (Better Call Saul) in de hoofdrol.

Vanaf 1 april 2021 in de bioscoop. 

Raya And The Last Dragon

Animatiefilm gemaakt door de studio achter Frozen. Met stemmen van Kelly Marie Tran en Awkwafina. De film is geanimeerd om als 3D film in de bioscoop te worden vertoond, maar zal gelijktijdig met deze release ook voor een extra vip-prijs beschikbaar zijn op Disney+.

Vanaf 5 maart in de bioscoop en (bij extra vip-toegang) op Disney+.

Coming 2 America

Na meer dan 30 jaar komt er een vervolg van de komedie Coming to America uit 1988. Eddie Murphy keert terug in zijn rol als de koninklijke Akeem Joffer die zich wegwijs maakt in Amerika. 

Vanaf 5 maart te zien via Amazon Prime Video.