Recensie: Jennifer Lopez & Maluma – Marry Me (soundtrack)

Internationale superster Jennifer Lopez komt binnenkort met een nieuwe film. En daar hoort natuurlijk een soundtrack bij. Samen met Colombiaanse zanger Maluma, die ook in de film speelt, brengt ze Marry Me uit. Een album dat van begin tot eind soundtrack schreeuwt.

In de film staan popsterren Kat (J Lo) en Bastian (Maluma) op het punt met elkaar te trouwen. Vlak voor het ja-woord komt Kat erachter dat Bastian vreemdgaat en dus trouwt ze met een willekeurige man uit het publiek (Owen Wilson). Een echte romcom dus. En dat is ook te horen aan de soundtrack. Vrijwel het gehele verhaal wordt al verklapt. Maar dat is niet erg, dat hoort bij een goede soundtrack.

Grote muzikale sterren Jennifer Lopez en Maluma hebben de handen ineengeslagen en brengen als hun filmpersonages een volledig album uit. Een album waarin allerlei genres voorbijkomen. Zo heeft 1 en 1 Million reggaeton-invloeden en is On My Way meer dance dan pop. Zoveel uiteenlopende stijlen zou niet hebben gewerkt op een studioalbum, maar op een soundtrack kan het prima.

Deze recensie van Jennifer Lopez & Maluma ‘Marry Me (soundtrack)’ maakt deel uit van een samenwerking met Maxazine. Benieuwd naar de rest van de recensie?

Bekijk alle recensies in samenwerking met Maxazine hier.