Recensie: Julia Michaels – Not In Chronological Order

Eind april heeft de Amerikaanse singer-songwriter Julia Michaels nieuwe muziek uitgebracht op haar album ‘Not In Chronological Order’. Voor het grote publiek is haar naam nog niet heel bekend, maar haar werk is vast en zeker voorbij gekomen. Ze schrijft namelijk onder meer voor en met andere artiesten als Demi Lovato, Selena Gomes, Shawn Mendes, Nick Jonas, P!nk en Britney Spears. Nu heeft Michaels zelf het heft in handen genomen en haar eigen album uitgebracht.

Na haar wereldwijde solodoorbraak in 2017 met het nummer ‘Issues’, heeft Julia Michaels sporadisch nog eigen muziek de wereld in gebracht. Zo kwamen er in 2019 twee EP’s uit, ‘Inner Monologue Part I’ en ‘Part II’. Maar met ‘Not In Chronological Order’ slaat Michaels een andere weg in. De redelijk pessimistische en depressieve teksten die Michaels eerder schreef, zijn nu vervangen door een vrolijkere en verliefde toon. Julia Michaels zit goed in haar vel en dat is te horen.

Deze recensie van Julia Michaels ‘Not In Chronological Order’ maakt deel uit van een samenwerking met Maxazine. Benieuwd naar de rest van de recensie?

Bekijk alle recensies in samenwerking met Maxazine hier.