Recensie: Maisie Peters – You Signed Up For This

De Britse Maisie Peters is een jonge singer-songwriter die bekend is geworden op het internet. Zoals de laatste jaren steeds vaker gebeurd met nieuwe pop-artiesten. Na een paar EP’s en losstaande singles, brengt Peters nu haar debuutalbum uit: You Signed Up For This. Een vrolijk popalbum met hoorbare invloeden van de grootste popsterren van vandaag.

Dat Maisie Peters het goed doet op het internet, is geen verrassing. De aanstekelijke popmuziek die erg makkelijk meezingbaar is, wordt versterkt door haar gevatte teksten. Waar de muziek vaak erg voorspelbaar is, zijn haar teksten dat daardoor niet.

Op een geestige manier zingt Maisie Peters over wat zij heeft meegemaakt. Met name haar relaties krijgen het te verduren. Zoals het vrolijke Psycho over een relatie met iemand die constant vreemdgaat, ook met haar. Op een leuke manier zingt Peters over deze relatie. Het nummer is zelfs zo slim geschreven dat je niet eens zeker weet wie de psycho in de relatie is. Een aanstekelijk popnummer dat als de perfecte single dient. Dat kan ook niet anders als Ed Sheeran mee schrijft en hit-producer Steve Mac het produceert.

Deze recensie van Maisie Peters ‘You Signed Up For This’ maakt deel uit van een samenwerking met Maxazine. Benieuwd naar de rest van de recensie?

Bekijk alle recensies in samenwerking met Maxazine hier.