Recensie: OneRepublic – Human

Vijf jaar na ‘Oh My My’ komt OneRepublic met een nieuw album, ‘Human’. Het is alweer het vijfde album voor de band van frontman Ryan Tedder. Na een enorme vertraging, de eerste planning was om dit album al in 2019 uit te brengen, is er dan eindelijk nieuwe muziek van OneRepublic. De goede zangstem en aanstekelijke popnummers zijn weer terug van weggeweest!

Dat OneRepublic met een aanstekelijk popalbum zou komen, was te verwachten. Frontman Ryan Tedder schrijft en produceert niet alleen muziek voor zijn eigen band, maar ook voor vrijwel iedere popartiest ter wereld. Zo heeft hij al samengewerkt met onder andere Ed Sheeran, Adele, Taylor Swift en Beyoncé. Niet de minste namen. Tedder weet dus hoe hij een hit moet maken en past dit ook toe bij OneRepublic. En met succes! De eerder uitgebrachte single ‘Run’ doet het goed in de wereldwijde hitlijsten. Net geen nummer-1 hit, maar het aanstekelijke fluitje dat in de single is verwerkt, zorgt er absoluut voor dat iedereen ‘Run’ kent en mee kan fluiten.

Deze recensie van OneRepublic ‘Human’ maakt deel uit van een samenwerking met Maxazine. Benieuwd naar de rest van de recensie?

Bekijk alle recensies in samenwerking met Maxazine hier.