Recensie: Sam Smith – Love Goes: Live At Abbey Road Studios

Nadat Sam Smith afgelopen oktober zijn derde studioalbum ‘Love Goes’ had uitgebracht, is er helaas nog geen mogelijkheid geweest om deze ook live ten gehore te brengen tijdens een tour. Om met hun nieuwe muziek toch live op te treden (Sam Smith gebruikt de voornaamwoorden hen/hun), heeft de Britse zanger met een livestream toch de nieuwe nummers live laten horen. De nummers gezongen tijdens die livestream vanuit de beroemde Abbey Road Studios in Londen zijn nu op dit nieuwe livealbum uitgebracht om iedereen nog eens naar Smith’s prachtige live-vocalen te laten luisteren.

Met een grote band, achtergrondzangers en Sam Smith’s welbekende stem is het absoluut gelukt om een prachtig livealbum uit te brengen. Vergeleken met andere live albums is het alleen jammer dat er geen applaudisserend, joelend en meezingend publiek te horen is. Dat voegt toch altijd die extra sfeer toe. Hier staat dan wel weer tegenover dat elke gespeelde en gezongen noot te horen is. En dat maakt een heleboel weer helemaal goed.

Deze recensie van Sam Smith ‘Love Goes: Live At Abbey Road Studios’ maakt deel uit van een samenwerking met Maxazine. Benieuwd naar de rest van de recensie?

Bekijk alle recensies in samenwerking met Maxazine hier.