Hoi en welkom bij Popvaulture!

De online kluis vol pop cultuur.

Popvaulture is begonnen tijdens (en dankzij) de coronacrisis. Ik heb recent een studie afgerond in de richting van de kunst- en cultuursector, maar helaas werd het steeds moeilijker om hierin een baan te vinden. Daarom heb ik besloten om een website te vullen met content over van alles wat met pop culture te maken heeft. Zo heb ik toch nog een uitlaatplek voor mijn passie!

Do it with passion or not at all

Mijn ervaring met een website of met schrijven? Vrijwel niks. Maar de beste vriendin van mijn Zweedse naamgenootje heeft mij overtuigd met haar welbekende uitspraak: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous.

Zelf ben ik een wandelende encyclopedie over van alles wat met pop culture te maken heeft. Vooral muziek ben ik gek op. Mijn muzieksmaak is enorm divers: zo ben ik groot fan van bands als Queen, Muse en Imagine Dragons, maar ben ik ook gek op Taylor Swift, Sia, Adele en Ed Sheeran. Deze uitgebreide muzieksmaak zul je ook zeker voorbij zien komen op Popvaulture.

Mijn filmsmaak loopt ook enorm uiteen. Zo heb ik series als Harry Potter, The Hunger Games en Star Wars al ontelbare keren gezien en ben nog er niet op uitgekeken. Ook minder commerciële films vind ik erg leuk om te zien en zullen ook op Popvaulture voorbijkomen. Qua series heb ik al veel gezien, maar er staat nog veel op mijn ‘watchlist’. Vooral veel Netflix Originals kan ik al afvinken, maar ook Game of Thrones, Orphan Black en Brooklyn 99 kan ik iedereen aanraden!

Heb je verder nog een vraag, opmerking, verzoek of wil je voor iets anders in contact komen met Popvaulture? Stuur dan een mailtje naar info@popvaulture.nl.

Veel plezier op Popvaulture!